HTML

Bakura az okostojás

Blog, politika, sport, média és minden más egy helyen.

A szerző: Ördög Zoltán

Szavazás

Friss topikok

  • Rwindx: Az indexen található szerintem egy korrekt írás a TB reform-ról, annak várható hatásairól, valamin... (2008.03.05. 15:06) Reform - Igen vagy nem? (heti szavazás)
  • Őrnagy Őrnagy: Bakura, többet kéne írnod, kampány van. Mit fog szólni a Párt, meg Balázska. (2008.03.05. 09:00) Szavazz a Fideszről! (heti szavazás)
  • Rwindx: Nos nagyjából sikerült eltalálni. Ez esetben vagy nem vagy jóval fiatalabb, vagy pedig még feneked... (2008.03.04. 10:29) Fodor Gábor a fiatalok ásza
  • Rwindx: Bakura: www.mkogy.hu/cgi-bin/ikalista_cxalan?P_OUTFRM=HTML&P_CKL=38&P_TIPUS=null&P_TIPUS=I (2008.03.03. 16:28) Jöjjön a gáz!
  • Rwindx: "helye van az esetleges csúsztatásaik, hazugságaik helyreigazitásának" - Erre az egyre tudom azt m... (2008.03.03. 16:04) Felháborító tv2 Napló

Hírek


Ugyanez a Blogteren

  • Hibás feed URL.

Basahalom boulevard

Holdrabló

  • Nincs megjeleníthető elem

Jattila blogja

  • Hibás feed URL.

Címkék

anime (1) a társulat (1) bakura (15) baloldal (1) blog (20) blogter (3) budapest (2) bulvár (2) cigány (1) dakar (1) debrecen (3) demszky (1) egészségügy (3) eu (1) fidesz (6) foci (1) fodorgábor (2) fradi (1) gaskó (1) gáz (1) gazdaság (8) gyurcsány (4) humor (1) időjárás (1) internet (2) irodalom (4) kende péter (1) kommunikáció (23) könyv (1) kosárlabda (1) közpark (1) liberalizmus (1) magyar gárda (1) marketing (2) mdf (1) média (4) moderálás (1) mszp (9) nba (1) népszavazás (5) orbán (2) politika (57) politikusok (1) sport (5) szavazás (15) szdsz (11) szex (2) tolerancia (1) tv (6) vadkakasok (1) vallás (3)

Azok a hangok...

2008.02.01. 11:46 Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség

Eternity hívott meg a szokásos játékba, (megtiszteltetésnek veszem és köszönöm) melyben különböző dolgokat kell felsorolni. Most éppen a kedvenc hangokat, melyek örömet okoznak. Lehet zene vagy más is.

Én és a hangok? Hát.. Öhöm… Hogy finoman fogalmazzak nem éppen egyszerű feladat számomra. Ám mivel imádok játszani, teljesítem a feladatot és írok róla egy alibi(?) bejegyzést. Különben is, így legalább újabb posttal bővül a blogom. (Fogadjunk, hogy eredetileg is ezért lett ez kitalálva… Na jó, nem gonoszkodom.)

A másik ok, hogy újabb információkat tudhattok meg kedvenc bloggeretekről, Bakuráról! Mert én vagyok a legnagyobb kedvenced, ugye?! Hiába tagadod, nem hiszem el az ellenkezőjét! Akár szeretsz, akár utálsz, most is az én baromságaimat olvasod. Még csak arra sem hivatkozhatsz, hogy valamilyen figyelemfelkeltő címmel csaltalak ide. Á dehogy! Téged érdekel a zsenialitásom! Igen, én vagyok a világ legjobb bloggere. Hipp, hipp, hurrá!

Hogy újra sikerre számítok-e e bejegyzéssel? Persze! Mi az hogy, nagyon is! Igaz, hogy a 2007-es könyvlistám a kutyát sem érdekelte, ám ezt betudom annak, hogy mindenkinek leesett tőle az álla és szótlanul továbbállt. Igaz, hogy sok MÉM-es baromság a könyvekből és a hangokból is kikerült a Blogter címoldalára – az enyém még véletlenül sem – ám ezt is túléltem valahogy.

Mellesleg, mi a túró az a MÉM?! Idegesít, ha csak meglátom. Feláll a hátamon a szőr tőle. Mém, mém, mém. Hányinger. Most komolyan, nem lehetett volna valami értelmes nevet kitalálni ennek a játéknak?! Csak azért sem teszem be a címembe, hogy MÉM! Nem és kész. Ne is álmodj róla!

Unod már a sok szócséplést?! Alig várod, hogy befejezzem ezt a sok marhaságot, és elkezdjem sorolni azokat a hangokat, amik örömet okoznak. Igen, direkt csinálom. Poénból. Mert élvezem. És remélem, hogy noha eddig valahova melegebb éghajlatra küldtél, mostantól – e szavaktól kezdve – leesik mi a szitu, és elkezdel mosolyogni. Mert mosolyogni jó, a vidámság gyógyít. Tessék nevetni! Egy, kettő, három. Mindenki nevet. Hurrá. Még mondja valaki ezután, hogy nem vagyok felülmúlhatatlanul zseniális.

Na jó megkegyelmezek. Aki eddig kitartott, megérdemli, hogy megismerje azon hangokat, melyek örömet okoznak. Ezt most azért emeltem ki, hogy fentebb is látszódjon, itt valami „lényeges” következik, érdemes tovább olvasni. Nehogy a második bekezdés után tömegesen elmeneküljenek. Ingyenes kommunikációs lecke Bakura professzortól. Tessék megköszönni és megbecsülni!

Szóval én inkább csendpárti vagyok. Zenei hallásom sajnos nincs. Könnyűzenei előadóból talán még tízet sem tudnék kapásból felsorolni. Van zene, amely tetszik, ám sosem érdekelt, ki az előadó, milyen stílus. Komolyzene? Nem vagyok otthon benne. Leírhatnék néhány nevet, hogy azt sugalljam mennyire művelt vagyok – nem is hazudnék akkorát, mert van ami tetszik – de én továbbra is az őszinteség pártján állok. Ami pedig az egyéb hangokat illeti. A csengőszót általában kedvelem. A korábbi kutyám sokat ugatott és morgott, azt is szerettem. (Apukám volt, hogy kötekedett is vele.) A jelenlegivel hiába kötekszünk, nem ugat. Talán ez ilyen fajta. Pedig nagy örömet okozna vele.

Ezt leszámítva a mondanivalótól függ, mennyire szereznek nekem örömet. Ha valaki megdicsér, szeretetéről biztosít, az mindig jólesik. (Gondolom másoknak is.) Ha pedig jó híreket hallok, örülök.

4 komment

Címkék: blog bakura

A bejegyzés trackback címe:

http://bakura.blog.hu/api/trackback/id/tr35320748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

balázska · http://blog.palbalazs.eu/ 2008.02.02. 12:28:44

OFF

Jól látom, hogy eltűnt a Budaházyról szóló bejegyzés?

Csak nem rájöttél, hogy nincs miért örvendeznünk a "független" magyar bíróság "szakszerű" ítéletén?

Ha így van, annak örülök :)

Bakura az okostojás · http://bakura.buzz.hu 2008.02.02. 18:19:14

Nem, erre még nem jöttem rá. :)
Más okból vettem le.

balázska · http://blog.palbalazs.eu/ 2008.02.03. 17:10:59

Most ez a "levadászás" nevű projektje kifejezetten érdekesnek ígérkezik, ugye?

Hihetetlen, hogy ezt egy civilizált országban, a XXI. században megteheti Európa kellős közepén.

Valami itt komolyan nem stimmel ebben az országban.