HTML

Bakura az okostojás

Blog, politika, sport, média és minden más egy helyen.

A szerző: Ördög Zoltán

Szavazás

Friss topikok

  • Rwindx: Az indexen található szerintem egy korrekt írás a TB reform-ról, annak várható hatásairól, valamin... (2008.03.05. 15:06) Reform - Igen vagy nem? (heti szavazás)
  • Őrnagy Őrnagy: Bakura, többet kéne írnod, kampány van. Mit fog szólni a Párt, meg Balázska. (2008.03.05. 09:00) Szavazz a Fideszről! (heti szavazás)
  • Rwindx: Nos nagyjából sikerült eltalálni. Ez esetben vagy nem vagy jóval fiatalabb, vagy pedig még feneked... (2008.03.04. 10:29) Fodor Gábor a fiatalok ásza
  • Rwindx: Bakura: www.mkogy.hu/cgi-bin/ikalista_cxalan?P_OUTFRM=HTML&P_CKL=38&P_TIPUS=null&P_TIPUS=I (2008.03.03. 16:28) Jöjjön a gáz!
  • Rwindx: "helye van az esetleges csúsztatásaik, hazugságaik helyreigazitásának" - Erre az egyre tudom azt m... (2008.03.03. 16:04) Felháborító tv2 Napló

Hírek


Ugyanez a Blogteren

  • Hibás feed URL.

Basahalom boulevard

Holdrabló

  • Nincs megjeleníthető elem

Jattila blogja

  • Hibás feed URL.

Címkék

anime (1) a társulat (1) bakura (15) baloldal (1) blog (20) blogter (3) budapest (2) bulvár (2) cigány (1) dakar (1) debrecen (3) demszky (1) egészségügy (3) eu (1) fidesz (6) foci (1) fodorgábor (2) fradi (1) gaskó (1) gáz (1) gazdaság (8) gyurcsány (4) humor (1) időjárás (1) internet (2) irodalom (4) kende péter (1) kommunikáció (23) könyv (1) kosárlabda (1) közpark (1) liberalizmus (1) magyar gárda (1) marketing (2) mdf (1) média (4) moderálás (1) mszp (9) nba (1) népszavazás (5) orbán (2) politika (57) politikusok (1) sport (5) szavazás (15) szdsz (11) szex (2) tolerancia (1) tv (6) vadkakasok (1) vallás (3)

Az SZDSZ hallgat rám

2008.02.05. 14:29 Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség

Azt hiszem most már nem kiabálok el semmit, ha leírom, az SZDSZ megfogadta javaslatomat a népszavazási kampányával kapcsolatban! A vörös csillagos meghívónál még óvatos voltam, így nem jöttem ezzel elő, de most már nyilvánvaló, hogy az SZDSZ népszavazási kampányüzenete a következő: Mondj nemet a szocializmusra!

Újabb SZDSZ-es baromság

Mint ismeretes a linkelt bejegyzésben kifogásoltam, a „Nem elég gondolni a nemre” szlogent, és javasoltam, hogy címkézzék meg a Fidesz népszavazási kérdéseit a kommunizmussal, szocializmussal!

S lám, megtörtént. Kivételesen a nagypolitika hallgat rám, felismeri zsenialitásomat. Csak így tovább!

Az anti-bakurások meg sárguljanak meg az irigységtől és pukkadjanak meg! :DD

13 komment

Címkék: politika kommunikáció szdsz bakura

A bejegyzés trackback címe:

http://bakura.blog.hu/api/trackback/id/tr88326358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Rwindx 2008.02.05. 15:43:08

Gondolom küldtek köszönőlevelet is..., de ne aggódj csak a te oldalad sárgul. Nem hinném hogy sokan maguk alá vizelnének a "zsenialításodtól" és attól hogy úgy gondolod hogy kóka és a többi a te blogodat olvasva ébred... :D

Vajon honnan jött a vöröscsillag a kampánylogóra... cél nélül tették rá?

Őrnagy Őrnagy 2008.02.05. 16:00:24

Szerintem vissazfele sülhet el, a komcsinyugger szavazók még az IGEN-t választják a csillag miatt. Az igazi antikommenisták, pedig az komcsi utódpárt gyűlölete okán szavaznak IGEN-nel, rájuk nem hat. Úgyhogy nem nyert.

Rwindx 2008.02.05. 16:08:29

Nos igen, van ebben valami. A 60 felettiek nosztalgiával gondolnak a vöröscsillagra. Bakura, akkor az állításod alapján lehet hogy a te "ötleted" miatt bukja el a koalíció a népszavazást? :) Mondjuk én nem foglak okolni az biztos. :)

Őrnagy Őrnagy 2008.02.05. 16:16:01

Tényleg, a tisztelt blogíró és az Szdsz akkor is így bőgött, mikor anno D-209 ingyenes szívgyógyszereket, ebédet, tankönyvet, stb ígért? Vagy akkor rendben volt a szocializmus?

Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség · http://politikaikommunikacio.blogter.hu 2008.02.05. 17:01:16

Őrnagy: Választási ígéretek és népszavazás közt van különbség. Sajnos az emberek 85-90 százaléka (Fidesz és MSZP szavazók) elképesztően vevő a populizmusra és mindent bevesz.

Ez a kampány nem néhány hónapra, hétre szól, hanem az SZDSZ identitást, arculatot mutat ismét. És mellette megcímkézi a Fideszt.
Hosszabb távon mindkettő jól jöhet.

Őrnagy Őrnagy 2008.02.05. 18:43:07

De ha a 2006-os választáson előveszi az igaz indentitását, és azzal választás nyer,akkor most nem kéne népszavazás. A lényeg az, hogyn nem lehet totális hazugságokkal nyerni, mjad az ellenkezőjét csinálni.Erről szól a Népszavazás, nem akommenizmusról. A Fidesznek elég lenne Gyurcsánytól és Kókától pár mondatot bevágni,és azt leadni TV reklámban, meglenne a győzelem.
Mikor Kóka a dübörgő Pannon Pumát reklámozta a mi adónkból akkor mi volt az szdsz identitása kedves bakura?

Őrnagy Őrnagy 2008.02.05. 19:02:22

Különben már Tóta W. rég osztotta az észt pl a Reakción, hogy a fidesz már az igazi kommenista. Egyformán gondolkoztok liberális barátaim nagyon :)

Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség · http://politikaikommunikacio.blogter.hu 2008.02.05. 19:25:51

Tóta W-t sosem láttam még a Reakción. Szerintem neki is sokkal jobb az ízlése annál, mint hogy gyakran benézzen oda. :))

"Mikor Kóka a dübörgő Pannon Pumát reklámozta a mi adónkból akkor mi volt az szdsz identitása kedves bakura?"
Ez nem történt meg! Ne lódíts!

"De ha a 2006-os választáson előveszi az igaz indentitását"
Az SZDSZ liberális programmal kampányolt!

"De ha a 2006-os választáson előveszi az igaz indentitását, és azzal választás nyer,akkor most nem kéne népszavazás."
ha ha ha
És ezt te beveszed?!

"A Fidesznek elég lenne Gyurcsánytól és Kókától pár mondatot bevágni,és azt leadni TV reklámban, meglenne a győzelem."
Ezt teszik! A Fidesz reklámfilmjében Gyurcsány szólalt meg.

Rwindx 2008.02.05. 20:14:45

""Mikor Kóka a dübörgő Pannon Pumát reklámozta a mi adónkból akkor mi volt az szdsz identitása kedves bakura?"
Ez nem történt meg! Ne lódíts!"

Valaki kettőtök közül nincs tisztában a valósággal.
Ki lehet az?
Talán ez a link segít.

ma.hu/tart/rcikk/a/0/137931/1

Az egész érdekes, de kiemelném a végét.

"Az országos napilapokban Kóka János tavaly június óta három reklámkampányt indított el. A dübörgő magyar gazdaságról számolt be a júniusban elkezdett, Magyarország: kirobbanó siker című hirdetéssorozat és az augusztusban indított Közös siker elnevezésű, amelyek 43 millió forintnyi közpénzt emésztettek fel. Decemberben újabb kampány kezdődött, amelyeket a tárcavezető a Népszabadság, a Népszava, a Blikk és a Metro napilapokban tett közzé 48,1 millióért."

vagy 2005 decemberéből:
"Kóka János szerint a magyar gazdaság dolgai olyan jól mennek, mintha sikerre lenne ítélve. Megismétli: a cégeknek nő a vagyona, és a nyeresége, nőnek a reálbérek, az infláció pedig a 0 százalékhoz közelít. A gazdasági miniszter a Financial Times hétfői cikkéből is idéz, mely szerint: a magyarok ma jobban élnek, mint valaha."

vagy 2005 júniusa:
www.mtv.hu/magazin/cikk.php?id=139639
"Fizetett hirdetésen tette közzé ma a gazdasági miniszter, hogy mit gondol a magyar gazdaságról. Kóka János szerint az országot a kirobbanó siker jellemzi, ami döntően a magánszektor érdeme, ahogy fogalmazott a több százezer sikeres vállalkozásé."

"...nagyon nagy a kontraszt, mert Magyarországon a politika egyik fele meg azt mondja, hogy omlik össze a gazdaság, hogy hatalmas nagy probléma van. És, mintha nem vennének tudomást azokról a számokról, amelyek azt mutatják, hogy a magyar gazdaság 10 éve töretlenül és egyfolytában nő,..."

Esetleg ha a fentiek nem lennének elég hitelesek:
2005 decemberéből szintén
hvg.hu/itthon/20051205kormanykampany.aspx

"Az akció során hatféle gazdasági tárgyú hirdetés jelenik meg újságokban 48,1 millió forint plusz áfa összköltségen a Központi Statisztikai Hivatal, az Európai Unió statisztikai hivatala, az Ernst and Young, a kormányprogram, valamint az autópálya-törvény adatait használva"

Őrnagy Őrnagy 2008.02.05. 20:17:12

Tóta W. kommentelt néha a Reakción, elvégre társcég. És mi a bajod Reakcióval? Többen látogatják, mint az összes blogodat együttvéve.

Kóka reklámozta a Pumát, egy kormányzati magyarázó kiadványban is, ki is raktam az irodám falára, a mai napig ott lóg.

Hmm valahogy viztidíj meg megszorítás nem volt benne..bár én el se olvastam. Az tény, osztogatást nem ígértek.

Ez vicc volt ,hál Istennek liberális programmal itt soha nem nyer senki választást (mégis azt csinálják kormányon a szocik most).De hanem tudunk vele nyerni ,akkor nem túl szép azt nyomatni.

"ne akarjon igaz vádakkal nyerni Elnök úr, stb,stb"

Elég agymosott vagy, és már nem olyan szórakoztató ,azt hiszem lekopok:) Eleinte egy élmény volt. Isten áldjon :)

Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség · http://politikaikommunikacio.blogter.hu 2008.02.05. 20:47:51

Őrnagy: Bagoly mondja verébnek nagyfejű...

Az SZDSZ egészségügyi reformmal és 20 százalékos egy kulcsos adóval kampányolt. (Remélem ez utóbbi sosem valósul meg.)

Az MSZP baloldali.
bakura.blog.hu/2008/01/08/van_baloldal#comments

"És mi a bajod Reakcióval? Többen látogatják, mint az összes blogodat együttvéve."
A Győzikét is rengetegen nézték. Ha nálad az jelenti a minőséget, hogy valami mennyire népszerű...

Azért meg fölösleges idejönnöd, hogy leírd agymosott vagyok. Maradj a Reakción nyugodtan. Ott pont azt kapod, amit olvasni akarsz. Nem kell gondolkoznod, elégedetten hátradőlhetsz, hogy mennyire narancsszínű az egész világ. :)

Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség · http://politikaikommunikacio.blogter.hu 2008.02.05. 20:57:42

Rwindx: Ezekben a Pannon Pumáról szó sem volt...

Hízelgő, hogyha leírok valamit, kötelességednek érzed hosszas munkával bizonyítani az ellenkezőjét, de a Puma egyszer került elő, amikor kommunikációs szempontból nagyon ügyesen ehhez az állathoz hasonlította az ország gazdasági helyzetét.
A szempontból nem kellett volna, hogy ezzel elvesztette a hitelességét a választások után.
Az természetes ha a miniszter a pozitívumokat, az ellenzék meg a negatívumokat emeli ki. Ezt el kéne viselni...

Rwindx 2008.02.05. 21:50:55

Kóka a TV-ben hozta a Pannon Pumás pólót, a dübörgő gazdaság szimbólumaként. A felvetés a "dübörgő pannon pumáról" szólt. Tehát amikor kóka a dübörgő gazdaságról beszélt és ezért költött tízmilliókat kormányközeli újságokban. Ha szerinted a kettő nem ugyanaz akkor, akkor neked nyilván Öszöd is igazságbeszéd volt... és ez esetben csak sajnálni foglak.

"nagyon ügyesen ehhez az állathoz hasonlította az ország gazdasági helyzetét" Szerintem meg elég ostobán, ugyanis teljes mértékben tisztában voltak az ország gazdasági állapotával. Ha az gazdaság valóban dübörgött volna, akkor lehetett volna az "okos" jelzővel illetni. Almúniától már 2005-ben megkapták ez első figyelmeztetéseket, természetesen szartak rá. 2006-ban először 4.1% majd 6% közeli hiányról beszéltek, aztán közel 10% lett... Ahogy az előbb a HVG-t böngészgettem láttam egy írást amiben kóka a 2008-as euróbevezetésről beszél 2005-ben. Az infláció elszabadult stb, nem sorolom mind itt voltunk, elvileg mindenki tudja, aki akarja tudni.

Ha nyilvánvaló "tévedés"-t kell cáfolnom, megéri a munkát :)