HTML

Bakura az okostojás

Blog, politika, sport, média és minden más egy helyen.

A szerző: Ördög Zoltán

Szavazás

Friss topikok

  • Rwindx: Az indexen található szerintem egy korrekt írás a TB reform-ról, annak várható hatásairól, valamin... (2008.03.05. 15:06) Reform - Igen vagy nem? (heti szavazás)
  • Őrnagy Őrnagy: Bakura, többet kéne írnod, kampány van. Mit fog szólni a Párt, meg Balázska. (2008.03.05. 09:00) Szavazz a Fideszről! (heti szavazás)
  • Rwindx: Nos nagyjából sikerült eltalálni. Ez esetben vagy nem vagy jóval fiatalabb, vagy pedig még feneked... (2008.03.04. 10:29) Fodor Gábor a fiatalok ásza
  • Rwindx: Bakura: www.mkogy.hu/cgi-bin/ikalista_cxalan?P_OUTFRM=HTML&P_CKL=38&P_TIPUS=null&P_TIPUS=I (2008.03.03. 16:28) Jöjjön a gáz!
  • Rwindx: "helye van az esetleges csúsztatásaik, hazugságaik helyreigazitásának" - Erre az egyre tudom azt m... (2008.03.03. 16:04) Felháborító tv2 Napló

Hírek


Ugyanez a Blogteren

  • Hibás feed URL.

Basahalom boulevard

Holdrabló

  • Nincs megjeleníthető elem

Jattila blogja

  • Hibás feed URL.

Címkék

anime (1) a társulat (1) bakura (15) baloldal (1) blog (20) blogter (3) budapest (2) bulvár (2) cigány (1) dakar (1) debrecen (3) demszky (1) egészségügy (3) eu (1) fidesz (6) foci (1) fodorgábor (2) fradi (1) gaskó (1) gáz (1) gazdaság (8) gyurcsány (4) humor (1) időjárás (1) internet (2) irodalom (4) kende péter (1) kommunikáció (23) könyv (1) kosárlabda (1) közpark (1) liberalizmus (1) magyar gárda (1) marketing (2) mdf (1) média (4) moderálás (1) mszp (9) nba (1) népszavazás (5) orbán (2) politika (57) politikusok (1) sport (5) szavazás (15) szdsz (11) szex (2) tolerancia (1) tv (6) vadkakasok (1) vallás (3)

Gyurcsány? Otthon!

2008.03.01. 18:47 Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség

Fidesz-székház Kiss Ottó. Köszönjük. Most pedig kapcsoljuk az MSZP-nél lévő Nagy Józsefet. Köszönjük. A politológus szakértőink meghallgatása után az SZDSZ kampányközpontjában tartózkodó Horváth Eszternek is megadjuk a szót. Addig legyenek türelemmel. Az MDF 23 órára ígért sajtótájékoztatót.

 

Ismerős?! Mikor különböző választás vagy szavazás van, akkor aznap este a fentiek vannak napirenden a különböző televíziókban. Március 9-én is ez várható. Kiegészítve a Kossuth térrel, ahol a Fidesz, a Jobbik és a MIÉP szavazói fogják követelni – a népszavazás eredményétől függetlenül – a Gyurcsány - kormány azonnali távozását, és új választások kiírását.

 

Mi lenne, ha Gyurcsány Ferenc és az MSZP vezetése egyszerűen otthon maradna?! Ugyanezt eljátszhatná a liberális pártvezetés is, de az kisebbet szólna.

 

Riporter: Ön hol tartózkodik most miniszterelnök úr?!

GyF: Természetesen itthon, békés családi körben. Egész héten keményen dolgozok a reformok sikeréért, az ország és hőn szeretett nemzetünk felemelkedéséért. Egy kis időt szeretnék a családomra is fordítani.

R: De hiszen ma volt a népszavazás, amely felkavarta az egész országot az utóbbi évben!

GyF: Engem ugyan nem! Régóta mondogatjuk, hogy ez az egész csak apróság a reformok tengerében, semmit sem befolyásol. Természetesen demokrataként tiszteletben tartjuk a megszületett eredményt, és teljesítjük, amit a törvények előírnak.

R: A Fidesz követeli a kormánya lemondását. Állításuk szerint a nép hatalmas fölénnyel leváltotta önöket. Tervezi a távozását?!

GyF: Természetesen nem! A reformok csodálatosan haladnak, egyre többen érzékelik pozitív hatásait. Ennek elenyésző része az, ami népszavazásra került.

R: A Kossuth téren sok ezren tüntetnek önök ellen, és követelik azonnali távozását!

GyF: Ez nem az én problémám. Ez ügyben forduljanak Draskovics Tiborhoz és a rendőrségi vezetőkhöz. Ők a teljes bizalmamat élvezik. Én csak a törvények maradéktalan betartását kérem a rendőrség részéről, és azt szeretném, hogy minél hamarabb nyugalom legyen a belváros utcáin.

R: Meglehetősen közömbösen fogadja a népszavazás eredményeit. Ahhoz képest, hogy mennyi pénzt elköltött a politikai elit kampányra, 2006 ősze óta ezt a napot várta az ellenzék és sok millió ember…

GyF: Őszintén szólva nem értem a felhajtást, de nem lep meg. A Fidesz elhitette a szavazóival, a médiával, sőt a végén talán még saját magával is, hogy ez az út a hatalomba. Most mindenki láthatja, hogy hazudtak.

Elnézést de más újságírók is keresnek. Egyébként igazán adhattak volna valami jó filmet, a népszavazási cirkusz helyett. Ritkán van itthon az ember, és akkor sem tud felelőtlenül szórakozni…

R: Köszönjük miniszterelnök úr, hogy válaszolt kérdéseinkre.

 

Szerintem óriási poén és kommunikációs húzás lenne, hogy amíg az ellenzék és az ország közélettel foglalkozó része (a kormánypárti szimpatizánsok is) a népszavazás miatt hergeli magát, a miniszterelnök úgy fejezné ki, hogy ennek az egésznek semmi jelentősége, hogy nemes egyszerűséggel otthon maradna március 9-én este!

1 komment

Címkék: politika tv kommunikáció népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

http://bakura.blog.hu/api/trackback/id/tr26361008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

naszály 2008.03.02. 08:47:00

JÓ ÖTLET.
Bár valószinüleg csak a csürhe lesz kinn,ezért meginz összesz...,hu...... a teret.
Komoly eredmény.Bravó viktor